Ansvar och respekt!

De här pappersfigurerna ska föreställa två fåglar.
Den vita ska föreställa en fågelmamma, och den svarta en unge.
Så alltså tycker jag att man ofta ser fågelungar följa sina mammor. De går inte framför utan som på ett led bakom. Det tycker jag visar att mamman har ansvar för alla sina fågelungar. Sen med respekt är att alla respekterar mamman efter som att hon "leder" de. Så jag skulle säga att det här visar ansvar och respekt!

Om mig

Tjaaaa!
Jag heter Fia och är sexton år och har skapat den här bloggen för skolarbete!
Jag älskar att fota och har gjort det länge, sen kan det vara riktigt kul att måla också.
Jag har ingen erfarenhet när det gäller redigering eller liknande. Men tycker att det verkar kul och coolt att kunna.
Min favorit lektion i grundskolan var bild. För där fick man alltid skapa och använda sina fantasier och kunskaper för att skapa något annorlunda eller kanske till och med något snyggt! Min lärare var en riktigt bra lärare som lärde mig mycket. Hon berömde en nästan alltid oavsett om det inte var ens bästa verk. Hon vände det man själv tyckte var fult till att man insåg att det kunde vara ful konst! Så allt man gjorde räknade som konst i hennes ögon.
Så alla erfarenheter när det gäller filmning, klippning, redigering, målning m.m. har jag lärt mig från den lektionen!
Så nu tänkte jag visa lite olika bilder som jag tycker är konst:
Den här bilden kanske inte många ser som någon självklar konst men jag måste säga att jag tycker det är riktigt konstnärligt och skickligt gjort och sen är det alltid underbart att se lite konst finnas mitt på stranden!
Den här tror jag många ser mer som vanlig konst. Men den här bilden är målad av en konstnär som heter Roy Lichtenstein och jag tycker att hans målningar är väldigt vackra och bra gjorda så för mig är det sådana här bilder/tavlor som kan hamna på mina väggar!
Den här bilden är inspirerad efter ett Mario spel. Men den här konstformen är gjort med endast nålar.
Så enligt mig kan konst skapas på många olika sätt! Och det här är tre olika konstformer som jag tycker om och som jag tycker är inspirerande!
Så det var allt!
Hejdåååååå

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0